Kinderfotografie

Plezier staat voorop!

Voor een kind is een fotoshoot een hele belevenis. De een vindt het geweldig en de ander kruipt liever weg achter zijn vader of moeder.
Door middel van spelletjes zorg ik ervoor dat ieder kind met een spontane lach op de foto komt. Ze zullen met een leuke ervaring terugkijken op deze fotoshoot.
Een kindershoot duurt ca. 45 minuten maar ik laat me leiden door het kind. Hij/zij kan het beste aangeven wanneer de shoot erop zit.
Uiteraard zorg ik ervoor dat ik minimaal 25 foto's heb gemaakt. 

Prijs

Afhankelijk van de wensen bespreken we vooraf een prijs voor de gehele fotoshoot.
Je komt hierdoor niet voor verrassingen achteraf te staan.
Er worden minimaal 25 foto's gemaakt. Deze krijg je bewerkt en in hoge resolutie binnen twee weken digitaal aangeleverd.
Kosten voor deze shoot zijn € 100,00 (maximaal 4 kinderen)

Online fotogalerij en afdrukservice

Binnen 2 weken na de fotoshoot krijg je alle foto's bewerkt en in hoge resolutie, digitaal aangeleverd via een downloadlink. Deze bestanden kan je niet openen op de telefoon of tablet, wel op de laptop of vaste computer. Via de persoonlijke code die je van mij ontvangt kan je inloggen in je eigen fotogallerij via deze website. Je kunt dan de foto's meteen bekijken en aan anderen laten zien op de telefoons of tablet. Wil je besluiten om ze meteen professioneel af te laten drukken, een canvasprint of andere fotoproducten te bestellen? Dat kan allemaal in dezelfde online galerij. Snel en simpel! Het is geheel vrijblijvend.