Fotoproducten

 

Fotoafdrukken

De bestelde foto’s worden door een vaklab afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich kwalitatief van het ‘standaard’ papier. Het papier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge printkwaliteit, met een optimale weergave van het helderste wit en het diepste zwart. Daarnaast is het geoptimaliseerd voor een natuurlijke weergave van huidtinten en behoud van de kleurkwaliteit, ook na vele jaren.

Glans: Dit glossy papier is uitermate geschikt voor fotoafdrukken met een mooie glans en briljante kleurweergave. Het is de meest bestelde papiersoort.

Mat: Dit fotopapier heeft een fijne oppervlaktestructuur en is daarom erg geschikt om in te lijsten achter niet-ontspiegeld glas. Bovendien is het oppervlak weinig gevoelig voor vingerafdrukken, stof en krassen.

 

Combivellen

 

Binnen de schoolfotografie wordt veel gebruik gemaakt van combivellen. We bieden hiervoor verschillende opties aan: zowel de combivellen op fotopapier als de optie om stickervellen te bestellen.

 

Downloads

Als u uw foto als digitaal bestand bestelt, ontvangt u direct na betaling de link naar het bestelde fotobestand. U kunt nu de bestelde foto downloaden. U Kunt er ook voor kiezen om alle fotobestanden te downloaden. 

U ontvang het originele fotobestand in hoge resolutie. Bij het aanschaffen van een rechtenvrije foto heeft u toestemming om deze te publiceren in print, te gebruiken op een website of te delen via social media.

 

Fotocadeaus

We bieden een ruim assortiment aan fotocadeaus. Van muismat tot teddybeer: leuk om weg te geven of als cadeautje voor jezelf. De mogelijkheden vindt u bij de foto in uw galerij.

Wanddecoratie

We bieden een aantal mooie producten aan ter decoratie. Mooi om neer te zetten of weg te geven. Klik hier voor de prijslijst.

 

Canvas

De canvasdoeken zijn van hoge kwaliteit en tonen mooie volle kleuren. Door het gebruik van een speciale inkt is het doek watervast. Bij een canvas een fotoafdruk over een houten lijst gespannen. De lijst van onze canvassen is
2 cm of 4 cm dik.

Tuinposter

Uw foto wordt afgedrukt op hoogwaardig vinyl. De tuinposter is UV- en waterbestendig en staat garant voor een optimale kleurechtheid en een lange levensduur. Het doek is voorzien van ophangogen.
Deze ogen zijn gemonteerd met een onderlinge afstand tussen de 25 en 50 cm (afhankelijk van het formaat)

 

Vurenhout

Een fotoafdruk op hout laat uw foto door de aanwezigheid van nerven en noesten veel meer spreken dan een foto in een eenvoudig fotolijstje of een canvasprint. Het houten schilderij zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Vurenhout is minder geschikt voor gebruik buitenshuis of in natte ruimtes.

Planken zijn 10 cm breed (na elke plank een naad), de planken zijn 2 cm dik.
Liever geen planken, dan is een multiplex plaat een mooi alternatief. Deze bestaat uit een stuk en is 1 cm dik. 

Plexiglas

Door de strakke en moderne stijl is een foto op plexiglas ideaal voor de weergave van portretten, trouwfoto’s en sportfoto’s. Vanwege de professionele uitstraling is dit product ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. Omdat plexiglas op een bijzondere manier met licht omgaat, zal uw foto steeds weer een ander, en daarmee dynamisch effect krijgen.

De foto op plexiglas wordt compleet met ophangsysteem geleverd. Dit ophangsysteem bestaat uit 4 afstandhouders waarop de foto op plexiglas rust. Deze afstandhouders dienen in de muur bevestigd worden.

 

Aluminium

Bij ons kun je kiezen uit een foto aluminium op geborsteld of op wit aluminium, op een aluminiumplaat van 3 mm dik. De geborstelde variant heeft een robuust uiterlijk en een ruwe/grove structuur, zoals je van aluminium foto gewend bent. Wil je een super strakke en moderne fotoafdruk met waterbestendige coating, dan is een foto aluminium met witte ondergrond (glad, zonder structuur/textuur) uitermate geschikt. De witte delen in de foto worden dan meegeprint, waardoor de structuur van aluminium minder duidelijk naar voren komt!

 

Alu Dibond

Uw foto wordt afgedrukt op hoogstaand Velvet/DPII* fotopapier en verlijmd op een Dibond plaat.
Dit is een stijve kunststof plaat, gesandwicht tussen twee platen aluminium.
Het materiaal is vochtbestendig, vormvast en duurzaam en heeft een totale dikte van 3mm.
Een fotoafdruk verlijmd op dibond is een presentatievorm die u veelal terugziet in galerieën. Het beeld wordt niet rechtstreeks geprint op het materiaal, maar eerst belicht op Fuji fotopapier.
Doordat we een echte fotoafdruk verlijmen op de plaat, bent u verzekerd van een productfinish met de hoogste kwaliteit. (dus geen onscherpe directdruk) Het product wordt geleverd met ophangsysteem.

                                                                                     * Het Fujifilm Velvet is een papiersoort met een mooi mat oppervlak. Het Fujifilm DPII fotopapier geeft een mooie glans en briljante kleurweergave.