Prijzen

Vooraf bespreken we uw wensen en mogelijkheden. U weet direct wat de kosten zijn en  hierdoor niet voor verrassingen achteraf te staan. Het aantal foto's is vooraf vaak lastig te bepalen, factoren zoals het aantal personen, de momenten en natuurlijk het weer spelen een belangrijke rol.

Binnen twee weken na de fotoshoot kunt u de bewerkte foto's terugvinden in uw persoonlijke galerij. Deze is beveiligd en voorzien van een wachtwoord die u van mij krijgt. Van hieruit kunt u de foto's bekijken en downloaden. 

 

Mini shoot

Een minishoot duurt maximaal een half uur. Tijdens deze shoot is weinig aandacht voor spel en ontspanning omdat de tijd dit niet toelaat. Een minishoot is meer geposeerd en minder spontaan. 

Bij een minishoot krijg je 5 fotobestanden bewerkt aangeleverd.

Prijs: € 75,00 incl. BTW*

 

Emotie shoot 

Een emotieshoot duurt 1,5 tot 2 uur. Afhankelijk van de locatie kunnen we een korte wandeling maken en creëren we onderweg mooie herinnering. We kunnen ook op de gekozen locatie blijven en daar verschillende foto's maken. Bij kinderen en gezinnen staat deze shoot vooral het teken van ontspanning en plezier.

Bij de emotieshoot krijg je minimaal 40 bewerkte fotobestanden aangeleverd in jullie persoonlijke galerij.

Prijs: € 135,00 incl. BTW*

 

Maxi shoot + fotoalbum

Een maxishoot duurt maximaal 3 uur. Het gaat dan om groepsfoto's met meer dan 3 gezinnen. Waarbij naast de groepsfoto's ook individuele personen en gezinnen gefotografeerd worden.

Bij de maxishoot krijg je minimaal 70 bewerkte fotobestanden aangeleverd in jullie persoonlijke galerij en daarbij worden de mooiste foto's opgemaakt en afgedrukt in een mini fotoalbum 15x15 cm of formaat 15x20 cm (max. 20 pagina's/10 spreads) ter waarde van € 30,00

Prijs: € 180,00 incl. BTW*

 

*Reiskosten naar de gekozen locatie buiten 's-Heerenberg bedragen € 0,19 per kilometer. 

 

Online fotogalerij en afdrukservice

Mijn streven is om binnen 2 weken na de fotoshoot de foto's bewerkt en in hoge resolutie te plaatsen in jullie persoonlijke en beveiligde galerij. Wilt u de foto's op professionele wijze af te drukken? Dat kan via mijn website op de bestelpagina. Snel en simpel! Dit is geheel vrijblijvend.